fbpx

NJOFTIM PUNËSIMI


Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tiranë, Shkoder, Koplik, Peshkopi, Peqin, Kukës, Gramsh, Lushnjë, Korçë, Berat, Vlorë, Lezhë, Përmet, dhe Librazhd.

Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:

o Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;
o Preferohet të kenë eksperiencë pune në sektorë të ngjashëm (për
personat me eksperiencë në këtë fushë, paga do të jetë e negociushme);
o Preferohet të kenë licencë për drejtim automjeti;
o Të mos jenë larguar nga puna për masa disiplinore;

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:

  1. Kërkesë për punësim
  2. Curriculum Vitae

Dokumentacioni i kërkuar të dërgohet me email brenda datës 24 Tetor 2023 në adresën tonë zyrtare të Institucionit sa më poshtë:

- [email protected]

Për çdo informacion tjetër mund të vizitoni faqen tonë zyrtare në internet www.fondibesa.com.

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...