fbpx

Asambleja e Përgjithshme e Aksionerëve


Në bazë të ligjit Nr. 9901, datë 14.04.2008 “Për Tregtaret dhe Shoqëritë tregtare”, mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme duhet të thirret të paktën një herë në vit.
Çdo vit, aksionerët e Fondit Besa sh.a mblidhen në Asamblenë e tyre të Përgjithshme për të vendosur mbi politikat e biznesit, përmirësimet në Statut, miratimin e llogarive vjetore dhe të raporteve të performancës, aprovimin e biznes planit për vitin e ardhshëm, zgjedhjet e reja, etj.

 

 

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...