fbpx

Njoftim për shtyp: Nenshkruhet Marreveshje e re midis Fondit BESA sh.a. dhe Bankes se Detit te Zi per Tregti dhe Zhvillim.

by admin on 2016-11-21 09:56

Banka e Detit të Zi për Tregti dhe Zhvillim (BDZTZH) dhe Fondi Besa sh.a…