fbpx

Fondi Besa i kushton një vëmendje të veçantë trajnimit dhe zhvillimit profesional të stafit.


Fondi Besa i kushton një vëmendje të veçantë trajnimit dhe zhvillimit profesional të stafit. Ne i mbështesim punonjësit tanë duke filluar nga dita e parë e punësimit tek ne, duke i ofruar trajnime dhe duke i vënë në dispozicion mjetet dhe burimet që ju nevojitet për të ndërtuar njohuritë e duhura, për të rritur aftësitë e tyre dhe për të fituar përvojën që do t’u nevojitet për të arritur suksesin profesional. Ne duam që punonjësit tanë të arrijnë objektivat dhe qëllimet e tyre afatshkurtra dhe afatgjata për një karrierë sa më të mire.

Gjatë datave 1-2 dhe 8-9 Prill u zhvillua trajnimi me stafin e punësuar së fundi pranë degëve të ndryshme të Fondit BESA. Ky process trajnimi fillestar vlerësohet si një mekanizëm efikas, pasi bën të mundur një informim të domosdoshëm për stafin e ri, përpara përfshirjes së tyre si oficer kredie. Pjesëmarrësit morën informacione të rëndësishme për funksionimin e sistemit të kredidhënies dhe punën e tyre të përditshme.

👉Fondi Besa i konsideron burimet e tij njerëzore si një aset dhe faktor i rëndësishëm, që përfaqëson forcën kryesore në zhvillimin e institucionit.Suksese stafit të ri!

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...