fbpx

NJOFTIM PUNESIMI


Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin OFICER KREDIE per qytetet si me poshte:

Tirane, Mamurras, Durres, Korce,  Shkoder, Koplik, Peshkopi, Kukes, Tropoje

Lushnje, Fier, Vlore, Gjirokaster, Tepelene & Sarande

 

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

 

 • Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik;
 • Te kene njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit;
 • Te kene aftesi te mira komunikuese ne pune dhe ne grup;
 • Preferohet te kene eksperience pune ne sektore te ngjashem;
 • Preferohet te kene licence per drejtim automjeti;
 • Te mos jene larguar nga puna per masa disiplinore;

 

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

 

 1. Kerkese per punesim
 2. Curriculum Vitae
 3. Fotokopje te Diplomes Universitare te shoqeruar me liste notash.
 4. Deshmi te ndryshme kualifikimi
 5. Reference pune nga punedhenesi i fundit
 6. Fotografi (1 cope)

 

Dokumentacioni i kerkuar te paraqitet brenda dates 30 Janar 2020 dhe te dorezohet ne zarf te mbyllur ne adresat si me poshte:

Per qytetin e Tiranes – dokumentat do te dorezohen prane Zyres Qendrore te Fondit Besa sh.a, me adrese: Rr. Dritan Hoxha, Laprake, Tirane.

Tel:04 2253841/842.

Per qytetin e Mamurrasit – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Fushe Kruje te Fondit Besa sh.a. me adrese: Sheshi “George W.Bush”, Fushe – kruje. Tel: 069 60 14 307/ 63 22 515.

Per qytetin e Durresit – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Durres te Fondit Besa sh.a. me adrese: Unaza Durres, Lagjia 17, Rruga Glaukia. Tel: 069 60 12 055.

Per qytetin e Korces – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Korce te Fondit Besa sh.a. me adrese: Bulevardi “Fan Noli”, Lagjia nr.5” Korce. Tel: 069 20 87 327.

Per qytetet Shkoder dhe Koplik – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Shkoder te Fondit Besa sh.a. me adrese: Sheshi ‘2 Prilli”, Rr.Willson, Shkoder. Tel: 069 20 64 043/ 22 247 156.

Per qytetet Kukes & Tropoje – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Kukes me adrese: Rruga Dituria, Lagjia 5, Ndertesa 21, Hyrja 1, Kukes. Tel: 069 40 75 383/ 24 224 868.

Per qytetin e Peshkopise – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Peshkopi me adrese: Rr.Elez Isufi, Perballe Kinemase se vjeter.

Tel: 069 40 65 795/21 82 54 88.

Per qytetin e Lushnjes  – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Lushje me adrese: Lagjia “Xhevdet Nepravishta”, Bulevardi “Kongresi”, Lushnje Tel: 068 40 10 569/35 224 671

Per qytetin e Fierit – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Fier me adrese: Lagjia “Apollonia”, Rruga “Brigada IX”, Fier Tel: 069 20 37 902.

Per qytetin e Vlores – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Vlore te Fondit Besa sh.a, me adrese: Lagjia “Pavarsia”, Bulevardi “Ismail Qemali”, Vlore. Tel: 069 20 33 421 / 033223499.

Per qytetin e Beratit – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Berat me adrese: Lagjia “22 tetori”, Bulevardi kryesor, Berat. Tel: 069 40 98 553

Per qytetin e Gjirokastres – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Gjirokaster te Fondit Besa sh.a, me adrese: Lagjia “18 Shtatori”, prane Spitalit Rajonal Gjirokaster. Tel: 069 70 01 419.

Per qytetin e Sarandes – dokumentat do te dorezohen ne Degen Rajonale Sarande te Fondit Besa sh.a, me adrese: Rruga “Abedin Dino”, ndertesa nr.7, hyrja 6, prane Bashkise Sarande.

Tel: 069 60 82 242 / 85 22 53 59.

 

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com dhe per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842.

 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
 • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...