fbpx

NJOFTIM PUNESIMI


Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin Drejtor Dege per qytetet si me poshte:

 Tirane, Elbasan, Gjirokaster, Fier & Lushnje

 

Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane:

 • Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti Ekonomik, Menaxhim Biznesi ose fusha te tjera te ngjashme;
 • Te kete aftesi te mira ne shitje, analize financiare & menaxhimin e stafit;
 • Preferohet te kene eksperience pune minimumi 2 vjet si Drejtor Dege ose 4 vjet ne nje pozicion shitje ne sektore te ngjashem;
 • Te kete aftesi lidershipi & njohuri te avancuara mbi produktin e kredise;
 • Te kete aftesi shume te mira analitike, organizative & te menaxhimit te kohes;
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze;
 • Preferohet te kene licence per drejtim automjeti;

 

Te gjithe kandidatet duhet te paraqesin dokumentet e meposhtme:

 • Kerkese per punesim
 • Curriculum Vitae
 • Fotokopje te Diplomes Universitare te shoqeruar me liste notash.
 • Deshmi te ndryshme kualifikimi
 • Reference pune nga punedhenesi i fundit
 • Fotografi (1 cope)

Dokumentacioni i kerkuar te paraqitet brenda dates 29 Mars 2020 dhe te dorezohet me zarf te mbyllur ne adresen si me poshte:

 • Rruga Dritan Hoxha, Laprake, Tirane, Albania

Ose ne adresen zyrtare te emailit si me poshte:

Per çdo informacion tjeter mund te vizitoni faqen tone zyrtare ne internet www.fondibesa.com dhe per çdo paqartesi mund te kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerezore & Sherbimeve prane Zyres Qendrore, ne nr. e telefonit: 04 2253841/842.