fbpx

NJOFTIM PUNËSIMI


Fondi BESA, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE

për qytetet Tirane, Kukes, Sukth, Koplik, Gramsh, Lushnje, Fier, dhe Berat.

Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë:

o Të kenë diplomë të shkollës së lartë, preferohet Fakulteti Ekonomik;

o Preferohet të kenë eksperiencë pune në sektorë të ngjashëm (për personat me eksperiencë në këtë fushë, paga do të jetë e negociushme);

o Preferohet të kenë licencë për drejtim automjeti;

o Të mos jenë larguar nga puna për masa disiplinore;

Të gjithë kandidatët duhet të paraqesin dokumentet e mëposhtme:

1. Kërkesë për punësim

2. Curriculum Vitae

Dokumentacioni i kërkuar të dërgohet me email brenda datës 26 Qershor 2023 në adresën tonë zyrtare të Institucionit sa më poshtë:

[email protected]

Për çdo informacion tjetër mund të vizitoni faqen tonë zyrtare në internet https://buff.ly/3Jcvhwi.