fbpx

STAFI I FONDIT BESA RRITET ME 5% GJATË 2 MUAJVE TË FUNDIT


10 oficerë të rinj kredie i shtohen institucionit

Zgjerimi i aktivitetit të Fondit Besa mbetet një objektiv i qëndrueshëm i institucionit. Vetëm gjatë 2 muajve të fundit stafi i kompanisë është rritur me 5%.

Në datat 20 – 21 gusht 2020 u zhvillua trajnimi mbi procedurat teknike të kredidhënies për 10 oficerët më të rinj të kredisë, në mbështetje të stafit të 7 degëve rajonale në Tiranë dhe rrethe të ndryshme.

Ky proces ndikon drejtpërdrejt tek specialistët e rinj, për angazhimin në degë dhe në informimin mbi aspekte të ndryshme profesionale.

I urojmë punë të mbarë stafit të ri!    

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...