fbpx

Trajnim Stafi 5-6 Mars 2019


Më 5-6 Mars 2019 u zhvillua trajnimi i programuar për stafin e ri të oficerëve të kredisë, të punësuar në Fondin Besa gjatë periudhës Janar-Shkurt 2019.
Aktivitetet e këtij komponenti zhvillohen në harmoni dhe mbeshtetje të plotë të komponenteve të tjerë të Institucionit për realizimin e objektivave të tij.

Gjatë dy ditëve u informuan dhe trajnuan 14 oficerë të rinj kredie, të angazhuar pranë 12 Degëve Rajonale të Fondit Besa sh.a. U transmetua informacion i domosdoshëm për përfshirjen e shpejtë të stafit të ri në punën e përditshme për mirëfunksionimin e sistemit të kredisë në mbështetje të sipërmarrësve. Përfaqësues të Fondit Besa referuan informacione praktike dhe të aktualizuara mbi punën e përditshme, për të përballuar sfidat e Institucionit dhe zhvillimet social-ekonomike në vend.

Urojmë punë të mbarë për stafin e ri!

 

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...