fbpx

Marrëveshja e parë për Punësim dhe Inovacion Social në Shqipëri nga e cila do të përfitojnë 5,000 sipërmarrje të vogla

by admin on 2016-06-23 09:49

The European Investment Fund (EIF) and Fondi Besa (BESA) have signed…