fbpx

Çmimi “PLATINUM AWARD”

by admin on 2013-01-15 07:15

Fitues i Çmimit “PLATINUM AWARD” për Planifikimin Strategjik, Kënaqësinë e Klientit, Lidershipin dhe Standardizimin

Çmim nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë

by admin on 2013-01-15 07:10

Award from the Albanian Chamber of Commerce and Industry…

Asambleja e Përgjithshme e Aksionerëve

by admin on 2013-01-15 07:04

According to the Law No. 9901, dated 14.04.2008 “ON ENTREPRENEURS AND COMPANIES”…

  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist Zhvillim Produktesh....
  • NJOFTIM PUNESIMI Fondi BESA shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Tiranës. Kërkesat kryesore për kandidatët...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi Besa sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin 𝗥𝗘𝗖𝗘𝗣𝗦𝗜𝗢𝗡𝗜𝗦𝗧𝗘 në 𝗭𝘆𝗿𝗲̈𝗻 𝗤𝗲̈𝗻𝗱𝗿𝗼𝗿𝗲...