fbpx

NJOFTIM PËR MBLEDHJEN E ZAKONSHME TË ASAMBLESË SË PËRGJITHSHME TË SHOQERISË FONDI BESA SH.A.

by admin on 2018-05-30 10:42

Based on the Statute of the Company Fondi BESA, as well as Law No. 9901…

Komisioni Evropian i akordon Fondit Besa Certifikatën per perputhshmeri me standartet e “European Code of Good Conduct for Microcredit Provision”

by admin on 2018-05-03 10:38

Fondi Besa is pleased to announce that it has been awarded by the European…

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd te lirë pune në pozicionin Specialist për Rrjetet Sociale, pranë Departamentit të Marketingut dhe Zhvillimit, në Zyrën Qendrore: Kërkesat kryesore për kandidatet për këtë pozicion janë: Detyrat kryesore për të ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...