fbpx

Fondacioni Albanian Besa Capital – partner në implementimin e projektit me titull “Krijimi i një platforme me njohuritë e nevojshme për rritjen e konkurrueshmërisë së ndërmarrjeve mikro dhe të vogla në treg”, në kuadër të “Programit të Bashkëpunimit Ballkanik – Mesdhetar 2014 – 2020”

by admin on 2019-10-01 08:30

Fondacioni Albanian Besa Capital është partner në implementimin e projektit me titull “Krijimi i një platforme …

Marketing

by admin on 2018-11-06 11:36

Gjatë muajit Tetor, në rrethet Lushnje, Fier dhe Berat u zhvillua fushata e marketingut “Kredia bujqësore dhe avantazhet…

Fondi Besa sh.a pjesëmarrës në Programin Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri

by admin on 2018-10-24 10:42

Më datë 12 Tetor 2018, në qytetin e Korçës u zhvillua aktiviteti me temë