fbpx

Presidenti I Republikës, Prof. Dr. Bamir Topi nderoi Fondin Besa sh.a me “Medaljen e Mirënjohjes”

by admin on 2012-12-24 06:51

On April 10, 2012, the President of the Republic, Prof. Dr. Bamir Topi…

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Kredisë me BERZH

by admin on 2012-12-24 06:27

Fondi BESA është institucioni i vetëm mikrofinanciar të cilit ju akordua një kredi nga BERZH.

Fondi BESA sh.a – Fitues i Çmimit “Century International Platinum Quality Era” përsa I përket Kënaqësisë së Klientelës, Lidershipit, Planifikimit Strategjik dhe Standarteve.

by admin on 2012-12-18 06:22

Më 11 Mars 2012, në Gjenevë, Zvicër, Fondi BESA sh.a u nderua nga…

Fondi BESA sh.a. është nderuar me Çmimin “HARKU I EUROPËS PËR CILËSINË DHE TEKNOLOGJINË” në Kategorinë e Artë

by admin on 2012-12-18 06:20

Më 27 Qershor 2011, Fondi BESA sh.a është nderuar nga Business Initiative Directions me çmimin…

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...