fbpx

Trajnim me oficerët e rinj

by admin on 2018-11-19 08:57

Rritja e aftësive profesionale të stafit në çdo nivel të Fondit Besa sh.a. është ndër synimet kryesore të këtij Institucioni…

Trajnim me oficerët e kredisë

by admin on 2018-11-07 09:47

Në kuadër të rritjes së kapaciteteve të stafit, gjatë kësaj jave janë organizuar trajnime në disa degë…

Dita e agroturizmit në Parkun Natyror në Reç Malësi e Madhe

by admin on 2018-11-05 11:37

Në pyllin e gështenjave të Reçit, monument natyror si dhe pjesë e Parkut Natyror…

  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion Financiar Jobankar, shpall konkurrimin për vënd të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet Tirana, Lezhe, Lac, Shkoder, Kukes, Lushnje, Fier, Vlore, Tepelene, Permet & Sarande. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin per vend te lire pune ne pozicionin ARKETARE per qytetin e Tiranes. Kerkesat kryesore per kandidatet per kete pozicion jane: o Te kene diplome te shkolles se larte, preferohet Fakulteti ...
  • NJOFTIM PUNËSIMI Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ASISTENTE OPERATORE për Qytetin e Vlores. Kërkesat kryesore për kandidatët për këtë pozicion janë: o Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik ose në fusha ...