fbpx

NJOFTIM PUNËSIMI OFICER KREDIE

by webadm19 on 2021-09-16 02:43

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë: Tiranë..

Njoftim Punësimi: IT MIS, Specialist IT Security, Specialist Hardware IT

by webadm19 on 2021-09-15 10:23

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionet: IT MIS…

Fondi Besa nën moton “Këtu për të ndihmuar

by webadm19 on 2021-09-13 10:41

Fondi Besa nën moton “Këtu për të ndihmuar” vijon traditën e tij për dhurimin e gjakut.

BANKA PER TREGTI DHE ZHVILLIM E DETIT TE ZI dhe FONDI BESA rrisin financimin për biznesin mikro, të vogël e të mesëm në Shqipëri.

by webadm19 on 2021-07-28 07:19

FONDI BESA rrisin financimin për biznesin mikro, të vogël e të mesëm në Shqipëri. Kredi e re prej 6 milionë EURO për ta…

NJOFTIM PUNESIMI

by webadm19 on 2021-07-12 01:42

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë:…

Trajnimi për Drejtuesit e Degëve Rajonale

by webadm19 on 2021-06-24 10:56

Trajnimi me temë: “Rritja e Kapaciteteve të Drejtuesve të Degëve Rajonale mbi Shitjen & Marketingun …

NJOFTIM PUNËSIMI

by webadm19 on 2021-05-27 06:16

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin OFICER KREDIE për qytetet si më poshtë:…

Fondi Besa i kushton një vëmendje të veçantë trajnimit dhe zhvillimit profesional të stafit.

by webadm19 on 2021-04-15 07:26

…veçantë trajnimit dhe zhvillimit profesional të stafit. Ne i mbështesim punonjësit tanë duke filluar ….

NJOFTIM PUNËSIMI ARKËTARE

by webadm19 on 2021-03-30 09:51

Fondi BESA sh.a Institucion për Kreditimin e Bizneseve, shpall konkurrimin për vend të lirë pune në pozicionin ARKËTARE për Qytetin e Elbasanit.

Për Fondin BESA e vetmja udhë është ajo e Suksesit!

by admin on 2021-03-11 08:49

… e suksesit profesional, institucional dhe social mbi të gjitha.

Newsletter Vol II Janar 2021

by admin on 2021-01-26 03:04

TRAJNIM – RRITJA E PERFORMANCES SE SHERBIMIT TE ARKES

by admin on 2020-12-07 01:14

Procesi i rritjes së shërbimit të arkës pranë Degëve Rajonale të Fondit BESA

Projekti Internship 2020

by admin on 2020-12-03 10:40

Gjatë periudhës korrik-nëntor 2020, Fondi Besa ka organizuar për herë të parë Projektin Intership ..

Trajnimi i stafit të ri

by admin on 2020-11-11 11:01

Trajnimi i stafit mbetet prioritet i Fondit Besa.

NEWSLETTER – KORRIK 2020

by webadm19 on 2020-07-06 06:18

Për të lexuar NEWSLETTER klikoni linkun e mëposhtëm: Newsletter Korrik 2020

Zyrat e reja qendrore të Fondit Besa

by webadm19 on 2020-07-03 12:54

Zyrat e reja qëndrore të Fondit Besa!

Intervista e Drejtorit Ekzekutiv të Fondit Besa, Prof. Asoc. Dr. Bajram Muçaj për TV FAX NEWS

by admin on 2020-06-09 07:28

Fondi Besa/ Trajnime për të gjithë stafin rreth sigurisë në punë

by admin on 2020-02-25 02:14

Departamenti i Burimeve Njerëzore

Nënshkruhet Marrëveshja për Garanci Bankare për kreditimin e Fondit BESA sh.a. në mbështetje të rritjes dhe konsolidimit të aktivitetit të tij

by admin on 2019-12-06 02:25

Në kuadër të bashkëpunimit me partnerë dhe donatorë të ndryshëm, sot më datë 6 Dhjetor 2019, Fondi BESA sh.a. dhe Rural Credit Guarantee Foundation-Albania nënshkruanMarrëveshjen për të lëshuar Garanci për Marrëveshjet e Huasë së Fondit BESA sh.a. me Bankat e nivelit të dytë. Shuma e garancisë së kredisë deri në 5,000,000 € ose ekuivalente në … Vazhdoni leximin e Nënshkruhet Marrëveshja për Garanci Bankare për kreditimin e Fondit BESA sh.a. në mbështetje të rritjes dhe konsolidimit të aktivitetit të tij

Fondacioni Albanian Besa Capital – partner në implementimin e projektit me titull “Krijimi i një platforme me njohuritë e nevojshme për rritjen e konkurrueshmërisë së ndërmarrjeve mikro dhe të vogla në treg”, në kuadër të “Programit të Bashkëpunimit Ballkanik – Mesdhetar 2014 – 2020”

by admin on 2019-10-01 08:30

Fondacioni Albanian Besa Capital është partner në implementimin e projektit me titull “Krijimi i një platforme …

Gazeta Gjermane DIE WELT boton Intervistën me Prof.Asoc.Dr. Bajram MUÇAJ, Drejtor Ekzekutiv i Fondit BESA SHA.

by admin on 2019-06-05 08:10

Established in 1994, just two years after Albania’s transition to democracy, Fondi BESA’s commitment…

Fondi Besa, një nga sponsorët e Konferencës së 22-të të MFC-së

by admin on 2019-05-21 11:36

Fondi Besa ka kënaqësinë të shpallë mbështetjen e tij si një nga sponsorët e Konferencës Vjetore të 22-të të MFC-së ..

Fondi Besa, pjesëmarrës në Panairin e Karrierës pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës

by admin on 2019-05-15 11:42

Për të tretin vit radhazi Fondi Besa merr pjesë në Panairin e Karrierës pranë UBT, panair i cili …

Fondi Besa në mbështjetje të vlerave të muzikes.

by admin on 2019-04-24 01:43

Violinisti i mirënjohur, virtuozi Olen Çezari kthehet përsëri në skenën shqiptare me grupin e tij “International ..

Promovimi i trainimit 9-10 Prill me Oficerët e Rinj

by admin on 2019-04-11 06:53

Me synim të qartë dhe qëndrueshëm për rritjen e kapacitetit të stafit të Fondit Besa …

BANKA E DETIT TE ZI PER TREGTI DHE ZHVILLIM I AKORDON FONDIT BESA NJE KREDI PREJ 10 MILIONE EURO

by admin on 2019-03-21 11:31

Fondi BESA dhe Banka e Detit të Zi për Tregti dhe Zhvillimit nënshkruan Marrëveshjen e tretë të Huasë…

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Fondi BESA nenshkruajne marreveshje prej 3 milion euro per Kredine e Gjelber

by admin on 2019-03-13 02:19

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim dhe Fondi Besa kanë lançuar me date 12 Mars 2019 …

Zhvillohet trajnimi mbi “Parandalimin dhe luftimin e pastrimit të parasë” në bashkëpunim me BERZH

by admin on 2019-02-20 02:57

Fondi BESA sh.a, një ndër institucionet më të rëndësishëm të Mikrofinancës në Shqipëri …

Zhvillohet analiza vjetore e aktivitetit të Fondit BESA

by admin on 2019-02-20 01:15

Në datat 14-16 Shkurt 2019, u zhvillua analiza vjetore e aktivitetit të Fondit BESA …

Njoftim punësimi : Specialist Programist

by admin on 2019-02-13 08:16

Fondi BESA sh.a Institucion per Kreditimin e Bizneseve, me rreth 32,575…